Zvolte si typ nemovitosti

Videoprohlídka nemovitosti

Ing Ludmila Pilátová

Telefon

Telefon:

+420724373009

Prodej bytu 4+kk otevřenou podkrovní galerií

9 200 000,-

Popis nemovitosti

Rezidence BYTY POHŮRKA je developerský projekt zaměřený na bytovou výstavbu pro náročnou klientelu. Tento projekt obsahuje 4 rodinné domy o 3 bytových jednotkách, celkem se tedy jedná o 12 bytových jednotek. Rezidence je umístěná ve stávající zástavbě, a svojí osobitou architekturou přirozeně dokresluje ráz okolní zástavby. Každý rodinný dům obsahuje vlastní vstup, 2 nadzemní podlaží a obytné podkroví. Všechny bytové jednotky mají téměř totožnou dispozici o velikosti 4+KK. Nespornou výhodou tohoto projektu je parkování na vlastním pozemku a právo užívání části zahrady ke každému bytu. Orientace objektů vůči světovým stranám je jihovýchod a jihozápad, což je ideální z pohledu osvětlení a oslunění obytných místností. Rezidence je přímo napojená na nově vybudovanou relaxační zónu v podobě obecního rybníčku s lavičkami a vrbami.

Popis lokality:
Rezidence BYTY POHŮRKA se nachází ve velmi klidné a žádané lokalitě v samostatné části obce Srubec, zvané Stará Pohůrka. Jedná se o lokalitu, která se nachází na východním okraji města České Budějovice. Tato část obce disponuje velmi dobrou občanskou vybaveností, v docházkové vzdálenosti od rezidence je škola, zastávky MHD, nákupní centrum a restaurace. Okolí je zároveň velmi bohaté na zeleň a prostor pro relaxaci. V bezprostřední blízkosti rezidence se nachází nově upravený rybník i historická náves. Centrum jihočeské metropole je vzdálené cca 10 minut autem. Výbornou dopravní dostupnost zaručí i sjezd na dálnici, která je v této lokalitě umístěna v tunelu, aby nerušila hlukem ani výhledem na krásnou okolní krajinu.

DISPOZICE bytu
Tato bytová jednotka má dispoziční uspořádání 4+kk o celkové ploše více jak 100 m2. Umístění jednotlivých místností je patrné z půdorysu bytu. Bytu dominuje prostorný obývací pokoj s kuchyňskou linkou, jídelním stolem a přímým vstupem na terasu. Ložnice je umístěna vedle koupelny, aby bylo zajištěno co největší soukromí a dostatečná vzdálenost od obývacího prostoru. Každý byt disponuje koupelnou i samostatným WC. Jednotka je vybavena samostatným plynovým kotlem a centrální rekuperační jednotkou. Na chodbě RD je vstup do skladu pro uskladnění sportovních či jiných potřeb majitelů bytu.

Popis bytu – podkroví - B:
Tato bytová jednotka má obytné místnosti orientovány na jihozápad a je umístěna v podkroví rodinného domu. Svou pozicí tedy nabízí krásný výhled z balkónu. Vnitřní prostor bytu je navržen tak, že jsou viditelné nosné prvky krovu i krov samotný. Použití dřevěného obložení střechy, tak navozuje pocit klidu a bezpečí. K bytové jednotce náleží výhradní užívání 2 parkovacích stání a velmi prostorné zahrádky v rámci rezidence.

Pzn: interiéry jsou specifikovány v samostatné části - STANDARDY - BYTY POHŮKA.

Balkón

Ano

Bezbariérový

Ne

Datum poslední úpravy

1.11.2023

Subtyp nemovitosti

4+kk

Dopravní dostupnost

MHD
Příměstská doprava
Silnice
Dálnice
I. třída
II. třída

Druh bytu

Podkrovní

Elektřina

230V

Vydaný certifikát PENB

B - Velmi úsporná

Hypotéka

Ano

ID nemovitosti

SO02.B.3

Info o obci

Srubec - Stará Pohůrka je obec, která se nachází na východním okraji města České Budějovice. Tato část obce disponuje velmi dobrou občanskou vybaveností, v docházkové vzdálenosti od rezidence je škola, zastávky MHD, nákupní centrum a restaurace. Okolí je zároveň velmi bohaté na zeleň a prostor pro relaxaci.

Infrastruktura

Škola
Restaurace
Doktor
Školka
Kulturní zařízení
Obchodní centrum
Obecní úřad
Koupaliště

K nastěhování od

1.1.2024

Kanalizace

Veřejná kanalizace

Komunikace

Asfaltová

Konstrukce

Cihlová

Městská část

České Budějovice 5

Nemovitost přidána dne

2.10.2023

Operace

Prodej

Orientace bytu

jihozápad

Parkovací místa

2

Plocha balkónu

13 m2

Plocha užitná

124 m2

Plocha zahrady

141 m2

Stav objektu

Novostavba

Typ certifikátu PENB

č. 264/2020 Sb

Typ nemovitosti

Byt

Typ pokoje

2

Ulice

Stará cesta

Umístění objektu

Klidná část obce

Finanční kalkulačka

Líbí se Vám tato nemovitost, ale nemáte v současné době dostatek finančních prostředků? Rádi Vám poskytneme možnost financování.

%
let